Emballage til webshop og forsendelse

19 september 2022 admin

editorial

Når du skal vælge den rigtige emballage til din webshop, er der nogle få faktorer, du skal tage hensyn til. Den type produkt, du sælger, varens vægt og størrelse og destinationen for forsendelsen spiller alle en rolle i forhold til at afgøre, hvilken type emballage der er bedst.

Bæredygtig emballage – det klima- og miljøvenlige valg

Bæredygtig emballage bliver mere og mere populær, da den er fremstillet af genbrugsmaterialer og affald, hvor det giver mening.

Færdige kasser er et godt valg til forsendelse af tekstiler, da de også kan bruges til mange andre typer forsendelse. Bølgepap er særligt velegnet som basisemballage til en række forsendelser, da det fås i forskellige bredder fra 15 cm til store 220 cm ruller.

Papkasser – den klassiske emballage

Papkasser er en anden mulighed for robuste, holdbare papkasser, der giver optimal beskyttelse af indholdet. De findes i alle størrelser til forsendelse og flytning.

image

Beskyt produkterne ved hjælp af kassefyld

Hvis du er på udkig efter en miljøvenlig løsning, består kassefyld, der beskytter kassens indhold, af ESP (flamingoskum), biofill fremstillet på basis af majs eller træuld. Me det rette kassefyld kan du beskytte skrøbelige emner under forsendelse og håndtering.

Plakatrør – når du vil sende papiremner

Plakatrør eller paprør er velegnede til forsendelse af plakater og lignende. Paprør er også et godt valg til forsendelse af papirvarer. De fås i forskellige diametre og længder, så du kan finde den rigtige størrelse til dine behov.

I sidste ende afhænger beslutningen om, hvilken emballage du skal vælge til din webshop, af dine specifikke behov og produkter. Men forhåbentlig har denne artikel givet dig en bedre forståelse for de forskellige typer emballage, der findes, og hvordan du vælger den rigtige emballage til din virksomhed.

Du kan altid klikke ind på https://www.billigemballage.dk/ og finde meget mere inspiration til valg af emballage til forsendelse.

Flere Nyheder