Erhvervsret og selskabsret – Professionel rådgivning

21 juli 2020 Athene Eriksen

Erhvervsret og selskabsret- Rådgivning til professionelle 

Vores advokatfirma blev etableret, i begyndelsen af det forrige århundrede og har siden fortsat med at ekspandere og udvikle sig. Vi har nu vores hovedkontor i Århus, samt vores anden base i København, hvilket gør det muligt for os at hjælpe professionelle landet over. Med 95 veluddannede og erfarne medarbejdere, har vi samlet set 1438 års erfaring indenfor dansk og international lovgivning. Vores ekspertise er spredt over 20 forskellige områder, som bl.a. inkluderer selskabret og erhvervsret. Alle vores advokater som er tilknyttet forretningsområdet har en betydelig erfaring, med at håndtere de situationer og problemstillinger, som kan opstå ved den generelle drift og udvikling af en erhvervsvirksomhed. 

De arbejdsområder vi kan tilbyde vores services indenfor inkluderer: 

  • Generel selskabsret
  • Virksomhedsetablering, herunder valg af selskabsform
  • Aktionærforhold, herunder ejeraftaler
  • Bestyrelsesforhold og direktørforhold
  • Dirigenthverv
  • Kapitalfremskaffelse, omfattende såvel egenkapitalfremskaffelse (f.eks. venturekapital) og fremmedkapitalfremskaffelse (alle former for lånefinansiering)
  • Etablering af joint ventures og andre strategiske samarbejder
  • Kontraktsret (udarbejdelse af alle former for kontrakter mv.)
  • Forretningsmæssigt baseret rådgivning og sparring på ledelsesniveau om forretningsstrategiske forhold

Uanset om du er i opstartsfasen og har brug for rådgivning og sparring omkring de mest hensigtsmæssige skridt, imod etableringen af din virksomhed, eller har brug for assistance til at ændre på allerede eksisterende forhold i virksomheden, står vores dygtige medarbejdere klar, til at give dig den nødvendige vejledning. Vores vision er at være de bedste, til det vi gør og vores ansatte er dem som får dette til at gå i opfyldelse. Din success er vores success, derfor er vores mål altid at finde nye indgangsvinkler og måder at anskue din sag på, indenfor den gældende lovgivning. 

Vi har online adgang til Erhvervsstyrelsen, hvilket gør det muligt for os at tilbyde vores klienter hurtige og effektive selskabsretlige registreringer i Styrelsen. Dette kan eksempelvis være i forbindelse med stiftelse af selskaber, vedtægtsændringer, kapitalforhøjelse mv.

Har du brug for en erhvervsadvokat, til at give dig juridisk sparring omkring forholdene i din virksomhed? Så kan du med fordel se mere på Holst Advokaters hjemmeside, hvor du vil kunne finde mere relevant information. 

Flere Nyheder