Få hjælp i virksomheden af en revisor

02 januar 2020 Frederik Mikkelsen
Få hjælp i virksomheden af en revisor

Det kan være enormt sjovt og udfordrende at starte sin egen virksomhed fra bunden af. Det er dog nok de færreste, der starter egen virksomhed, fordi de bare nyder at lave regnskab eller nørkle med tal. Jo større og mere succesfuld ens virksomhed bliver, jo mere vil der dog uundgåeligt komme til at være af den slags. Hvis du virkelig ikke er god til den slags eller bare gerne vil bruge din tid på noget andet og mere produktivt såsom at forbedre og sælge dit produkt, er der heldigvis råd at hente.

Derfor bør du tilknytte en revisor

Det kan for eksempel være at du tilknytter en ekstern revisor, som kan tage sig af alt det der med at nørkle med regnskab og tal. Tag for eksempel et kig her https://www.borregaard-maagaard.dk/. Der er dog et par ting, du skal huske, hvils du vælger at benytte dig af en revisor. Først og fremmest er det vigtigt, at du ikke bare graver den billigst mulige revisor frem online. Revisor er nemlig ikke en beskyttet titel, og det betyder at alle og enhver uafhængigt af uddannelse vil kunne kalde sig en revisor. Hvis du gerne vil være på den sikre side, kan de derfor ansætte en autoriseret revisor. Mindre kan dog også gøre det, hvis bare du sikrer dig, at deres kvalifikationer er i orden. Enten gennem deres tidligere opgaver, anmeldelser eller noget helt tredje.

 

Derudover er det også vigtigt at huske, at en revisor kan andet og mere end bare at kigge dine regnskaber igennem for småfejl. Mange af dem er i høj grad også uddannet til at have en vejledende og rådgivende rolle. Det vil altså sige, at de ved hjælp af et kig på jeres årsregnskab vil kunne give et godt bud på, hvorvidt pengene bliver brugt hensigtsmæssigt, eller om i skal bruge dem anderledes. Den slags råd er guld værd.

Flere Nyheder