Find den rette maler på Samsø

30 september 2021 Astrid Pedersen
image

Har du netop købt et nyt hus – og glæder du dig til at flytte ind samen med din familie? Så bør du først og fremmest overveje om ikke huset skulle sættes flot i stand inden I rykker møbler, tæpper og andet indbo på plads. Og her kan du med fordel kontakte dit lokale malerfirma.

Kan jeg ikke bare selv male mit hus indvendig?

Mange bolig ejere kaster sig hvert år ud i opgaven med total istandsættelse af vægge, lofter og indvendigt træværk i deres hus – og bliver ganske overraskede over hvor meget arbejde dette egentlig indebærer.

Hvis du beslutter dig for selv at forestå indvendig maling af boligen skal du være forberedt på at sætte mindst en uge af til projektet. Det forberedende arbejde, som blandt andet indebærer indkøb af udstyr og materialer, afdækning af gulve, møbler, paneler, stik kontakter med videre, samt eventuel nedtagning af gammelt væv og tapet, kan sagtens tage flere dage.

Dernæst skal såvel vægge som træværk og lofter klargøres således at malingen kan binde optimalt. Det betyder at pudset på væggene skal slibes og vaskes ned. Det kan være nødvendigt med opsætning af filt hvis resultatet skal være 100% jævnt og ensartet. Og er pudset meget beskadiget kan en fuldspartling være den rette behandling.

Lad en dygtig maler forestå indvendig maling af boligen

Alt i alt kan det i langt de fleste tilfælde bedst betale sig at lade en professionel maler tage sig af dette stykke arbejde. Det at få malet vægge, lofter og indvendigt træværk i boligen behøver ikke at koste spidsen af en jetjager. Det er blot et spørgsmål om at vælge det rette malerfirma. Og her kan du med fordel vælge det landsdækkende firma Malerkanonen.

Du kan finde din lokale afdeling af Malerkanonen på hjemmesiden malerkanonen.dk – klik ind og læs mere.

Flere Nyheder