Find din lokale gulvsliber i Egå

12 februar 2020 Astrid Pedersen
Find din lokale gulvsliber i Egå

Forstaden Egå ved åens udløb i Kalø Vig i Århus bugten er et eftertragtet område for især børnefamilier, som ønsker lys, luft og plads. Egå er især kendt for sine naturskønne områder, bestående af marsk, eng, mark, å, strand og fjord. Der er med andre ord utroligt mange muligheder for udfoldelse i det fri, blandt andet surfing og dyrkning af anden form for vandsport.

Samtidig byder Egå på nogle af Århus områdets bedste skoler, børnehaver, vuggestuer og gymnasier samt et væld af tilbud til børn og unge i form af fritids aktiviteter og sport. Du og din familie kan, såfremt jeres nye hjem har sin beliggenhed i smukke Egå, roligt se frem til mange år med afveksling og spænding i trygge og smukke omgivelser. Så hvorfor ikke sørger for, at boligens rammer svarer dertil?

Lad din gulvsliber i Egå hjælpe dig med renoveringen

Selv om dit nye hus i Egå måske ikke kræver den helt store istandsættelser, er det dog i nogen grad tilrådeligt at renovere i et vist omfang. Hvis du for eksempel sørger for at male boligen indvendig, få hovedrengjort køkken og bad, og givet eventuelle trægulve en grundig og effektiv gulvafslibning med tilhørende efterbehandling, vil du faktisk have slettet så godt som alle spor fra den tidligere beboer – og dermed være tættere på at kunne gøre din bolig til et hjem.

Du kan med fordel alliere dig med dygtige lokale håndværkere, som kan løfte den tunge opgave og i kraft af deres ekspertise og erfaring opnå det optimale resultat. Skal gulvet eksempelvis slibes, vil et gulvfirma i Egå sagtens kunne hjælpe dig. Du får et flot og ensartet gulv med netop den efterbehandling, du ønsker, uanset om det er sæbe, lud, olie, maling, fernis eller lak.

Læs mere, og kontakt din lokale gulvmand, på Gulvkanonen.dk

Flere Nyheder