Find en god boligforening i Nordjylland

04 august 2020 Silje Hansen

Søger du efter en bolig i Nordjylland? Der er gennem de seneste år været større og større efterspørgsel på boliger i Nordjylland. Det betyder dermed, at du skal være ude i bedre tid, hvis du vil finde en god lejebolig i Nordjylland.

Derfor skal du vælge en boligforening

Et sted som måske de færreste glemmer at kigge efter i dag er boligforeninger. Der kan være flere fordele i at vælge en boligforening frem for en privat udlejer. Først og fremmest har boligforeningen typisk købt ejendommen for flere år tilbage, og kan dermed tilbyde en langt bedre pris, end hvad den vil koste at leje hos en privat udlejer. 

Derudover kan du forvente et helt andet set-up hos en boligforening, end når du lejer en bolig af en privat person. En boligforening har typisk en fast vicevært ansat, som kan hjælpe dig med praktiske opgaver, eller hvis der er noget som går i stykker. Du kan dermed forvente hurtig hjælp. 

Du kan også forvente en boligforening har en boligadministration i dagtimerne, som du kan kontakte, hvis du har spørgsmål til lejekontrakten, lejligheden eller andet. 

Hvilken boligforening skal du vælge?

Der er som regel flere boligforeninger at vælge imellem, når du bor i de større byer. Er du enten fra Aalborg eller Nordjylland, kan vi anbefale dig at kigge nærmere på Nørresundby Boligselskab. De har eksisteret siden 1956, hvor de tilbage dengang købte ejendomme, for at udleje dem igen til priser, som alle kunne betale. Den mission holder man stadig fast i i dag. 

Her kan du vælge mellem et masse forskellige boliger fordelt over hele Nordjylland. De kan hjælpe med lejeboliger til studerende, voksne med små familier og ældre, der ønsker et sted med ro. De har lejeboliger i mange forskellige størrelser og varianter

Nørresundby Boligselskab er klart en utrolig populær boligforening i Nordjylland.

Flere Nyheder