Køb brugt bil i Vissenbjerg

15 februar 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Der er mange fordele ved at købe en brugt bil til familien i stedet for en spritny en af slagsen. Først og fremmest kan du spare en formue på at vælge en brugt bil frem for en ny.

Nye biler taber hurtigt deres værdi, men kan stadig have masser af gode år tilbage under motorhjelmen. Og så kan du være så heldig at der følger en masse spændende ekstra udstyr med i prisen.

Søger du brugte biler i Vissenbjerg – Bilhuset Thybo kan hjælpe dig

Hvis du er på udkig efter en brugt bil af nyere dato der kan tjene som din og din families køretøj de næste mange år kan du med fordel besøge Bilhuset Thybo A/S – i hvert fald hvis I er bosat i Vissenbjerg eller omegn.

Brugte biler Vissenbjerg

Hos Bilhuset Thybo A/S finder du nemlig nogle af de bedste brugte biler til salg på de kanter. Bilhuset Thybo A/S er altid i besiddelse af et bredt udvalg – og det tæller kun brugte biler i tip top stand. De dygtige mekanikere og service teknikere tilknyttet Bilhuset Thybo A/S sørger for at de brugte biler til salg i bilcenteret opfylder alle gældende krav til køre egenskaber og sikkerhed inden de skifter hænder.

Det betyder at du kan være 100% sikker på at få en rigtig god brugt bil med hjem når du køber den hos Bilhuset Thybo A/S.

Benyt Bilhuset Thybo A/S’ værksted og skadecenter

Samtidig har du fordelen af at kunne benytte det til bilcenteret knyttede autoværksted når du køber din nye brugte bil hos Bilhuset Thybo A/S. Her står erfarne medarbejdere klar til at hjælpe dig med alt fra service af bilen til udskiftning af dele og udbedring af større eller mindre skader.

Du kan læse mere om Bilhuset Thybo A/S, og finde familiens nye brugte bil, på hjemmesiden bilhusetthybo.dk

Flere Nyheder